Friday, June 17, 2011

SEGMEN SIMPLE : KALAULAH




so bg memeriahkan segmen simple kalau lah yg dianjurkan oleh bro nasz..

kalaulah aku neh anak menteri kewangan, aku nk suh bapak aku naik kan gaji perkerja swasta dan kerajaan..

kalaulah aku neh banyak duit, aku nk beli ferrari 50 bijik, bg kenkawan pakai...hakhakhak..

kalaulah masa boleh diputarkan balik, aku nk jd budak kecik..dok bwh ketiak mak bapak..xnk dah dok sorg2..nk kecik jer...

kalaulah aku neh manusia yang boleh terbang, nk jer aku g jenjalan kt bumi allah neh...aku suka melancong..hak hak hak....

kalaulah aku cantik, aku nk g ngurat sultan brunai..jd bini no 4...(ok aku tipu tuh)

kalaulah aku ader company sendirik, aku akan jg kebajikan pekerja bwh aku..aku akan bg dorg kete sorg satu supaya senang nk g keje....(tu pon kalo company den neh bosar)

tu jer kot kalo2 aku neh...nt kalo terpikir lagi, aku update ler...hak hak hak

p/s: korang nyer kalau aper plak...tp dulu ms belajar ustazah aku ckp ckp kalau neh tak baik....tatau ler ...

11 comments:

NasZ said...

dah letak dah..thanx sudi join..

jom terjah dan komen entry geng2 yang join segmen ni gak..huhu..

LIST SEGMEN SIMPLE : KALAULAH ...

alieavea said...

@nasz: tenkiu tenkiu tenkiu

ann said...

kalau sy nk anto anggaran baget buleh..berjuta2..hehe ^__^ nice blog..

salam kenal...

alieavea said...

@cik ann: baget aper yerk? blurry sat neh..hak hak hak

Fadhli Zainol said...

ferarri! wah..amin!

alieavea said...

@fadhli: wah wah wah...ko doakan aku kayooo...pasti den bolikan ferrari tok kamooo....

kalau kan..hak hak hak

Pemuda Harapan said...

aku ske yg pertama..huhu..bgos2..

alieavea said...

@pemuda harapan: aku pon suka yang pertama tuh....hak hak hak

BajinganCinta said...

terbaik...kekeke

http://missgaban.blogspot.com/2011/06/segmen-kalaulah.html

alieavea said...

@cik Bajingan cinta: hahahahaha...tang mane terbaik tuh?

Anonymous said...

I was curious if you ever considered changing the layout of your website?

Its very well written; I love what youve got to say.
But maybe you could a little more in the way of content so people could connect
with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two images.
Maybe you could space it out better?

Feel free to visit my blog post :: minecraft.net