Thursday, June 2, 2011

KaRAk

korg dah tgk citer neh?



aku br tgk mlm td....ngan amoianet n minah sengal diela..

sbnr nyer aku tanak tgk citer neh, tp bila kitorg vote nk tgk muvie, aku kalah r kan..dorg sume nk tgk karak, aku plak nk tgk citer kung pu panda(aku dipaksa tgk citer neh)...sah2 r pastu aku kena hanjing ngn dorg..." muka ganas, badan besar tp penakut"..ok i admit i mmg penakut walopon i berbadan gebu u..auwww~~

so kitorg tgk karak kol 1030 mlm...ala2 nk midnite r...dah r msk lmbt..ckp kol 1030, tp msk2 jer citer dah start...mmmg r tak sunuk kan..tak dpt tgk dr awal..n tak dpt tgk iklan der..

so masuk2 jer msti r mengelabah nk cr seat..tang dok sibuk2 cr seat, tetiba ader plak hantu kuar..tak aku sorg plak tgh memekak..menjerit tak hingat dunia...siap mencarut lg...terperanjat ler kate kan...org sibuk dok cr seat, dier plak tak menyempat nk tayang muka hantu...

sepanjang citer neh, aku mmg tak tgk sgt..maklum ler penakut...tgk celah2 jari pon tak...diela kt sebelah da tersengih2..siap ckp aku nangis..mmg r aku takut tp tade r menagis dlm wayang nk tgk citer hantu kan..cuma aku merungut jer ler apsal aku join korg tgk citer neh..demn~~

so psl citer neh..ok lor..aku mmg tak reti sgt nk dok citer psl muvie yg aku dah tgk..so okla bg aku citer...hantu dier pon besh2...tp i tak suka pompuan gedik mulut terjungkit tuh...sape yerk? anak rohana jalil kan..so gediks u..ok ler dier ader kan, leh jd bahan kutuk smbil tgk citer neh k...

yang aku bengang tuh citer neh kalo ler dorg tuh ramai2 n dalam hutan, apsal ler berjalan sensorg2..nk g toilet pon sensorg..mmg tak r kalo aku kan...tu yang wat aku geram..eeiiiii...sakit jer ati aku neh

hak hak hak...

tp ending citer neh mmg lawak r..ader iron maiden i tell u ler..

so pada sape yg tak lemah semangat dan berjiwa kental cm aku (pasan sat) g r layan citer neh...

kalo terkencing dlm suar, jgn salah kan aku okey...

enjoy da muvie dowh...



p/s: anet bg 3 bintang, aku plak berbintang2..tatau nk bg baper...

7 comments:

erin zuraini said...

oit budak gebu...!ahaks
muke ganaz tapi penakot upenye...hahahaaa

den dah follow ekau nye blog au!

alieavea said...

@erin: wei nyah..aku mmg gebu...u jer tatau..ahaks...aku dah lame kot follow u..u jer tak follow2 i..hak hak hak

angah said...

huh.. xajak pun.. tamo kawan..

angah said...

huh..!!!!! arap je gebu mcm aku.. da aa xajak aku.. tamo kawan aaaaa..

alieavea said...

@angah: nyah, kalo aku ajak ko, ko dpt ker join kitorg tgk mlm td? ko pon tau kan nape aku xnk ajk ko, even tanyer ko nk ajk kua, sbb ko jauh dowh..tp ko dkt kt ati aku tau...auw...i mmg gebu u..u jgn jeles

Azroy Kassim said...

Baa~ CAK!!

Apsal takut? Hantu keluar ikut screen ke? Haha

alieavea said...

@azroy: lebey kurg ler...nmpk cm dier kuar ikut screen