Friday, July 29, 2011

freaky FRIDAY # 3 - tikus TERBANG?

erks..penah tgk tikus terbang?

aku tak pernah..

tp tikus jatuh dari tingkat atas penah..

tadi r punya crite..

tgh aku bergayut sambil berjalan kaki untuk g kedai mamak yang sedap

aku nmpk satu benda jatuh..

aku ingat org level atas kuang ajar men baling2 sampah ke bawah..

so aku usha ler level atas tuh..

tgk tade pon yang bukak tingkap..

pastu aku tgk balik benda yg jatuh tuh..

euwwwwwwwwww...tikus daaaa...

aku da geli geleman...

demn, nape msti terjadi depan aku..

yuckkkkkkkkksssssssssss

ratatouille 

sekian

besh tau citer neh
p/s: baru-baru neh je aku berpeluang tgk citer ratatouille neh..besh

10 comments:

faiz said...

tikus kalo gigit kaki time tido buat hati di hangin satu badan...

alieavea said...

faiz: so far tak pernah lg kena gigit ngn tikus...tp kalo nmpk tikus jer, sawan sekejap...yuckssssssssssss...geli

WuMing said...

Nasib baik dia tak jatuh atas kepala...

WuMing juga dah layan cerita ni... syok jugak..

alieavea said...

wuming: besh kan citer tuh

Kakzakie said...

Kalau kakak dah terjerit masa tu jugak....:)

alieavea said...

kakzakie: tak sempat nk jerit time tuh..tgh khusyuk gayut phone...eiii tetiba teringat...yuckssssssss

WuMing said...

Best...

mykhalis said...

mintak la tikus tu masak..hehe..sanggup ke?

alieavea said...

wuming: besh besh besh

khalis: khalis lre try mintak tikus masak...ahaks...bayang kan kalo tikus bole masak...euwwwwwwww...yucksss....

Anonymous said...

Fantastic website you have here but I was curious about if
you knew of any forums that cover the same topics discussed here?

I'd really like to be a part of online community where I can get suggestions from other knowledgeable individuals that share the
same interest. If you have any recommendations, please let me know.

Appreciate it!

my blog ... minecraft.net